Stagiairs

Het stagebureau heeft als doel om studenten en werkgevers aan elkaar te verbinden. Wij zoeken stagiairs voor onze partners die een stageplaats bij ons kenbaar maken.

Scriptie onderzoek

Studenten die op zoek zijn naar een plek om een scriptie onderzoek te doen kunnen ook met ons stagebureau contact opnemen.

Loopbaan

Wij bieden loopbaanadvies en vaardigheid trainingen. Onze trainingen richten zich bijvoorbeeld op presentatie vaardigheden en commerciƫle vaardigheden voor juristen.

"Heel handig"

Via het netwerk van Legal Tech Leiden kom je als makkelijk in contact met studenten met interesse in Legal Tech. Dat is echt heel handig voor onze recruiters.
Adam Sendler
YOURIST
Ik heb interesse in ICT en in Rechten dus ik heb aan de challenge meegedaan. Daar kwam ik in contact met het bedrijf waar ik nu stage loop.
Mike Stuart
Student

Frequently Asked Questions

Antwoord op veelvoorkomende vragen

Ik zoek een stageplaats en nu?

Via de link op deze pagina kun je je inschrijven als stage zoekende. Wij nemen contact op om een en ander door te nemen. Aan de hand van je wensen proberen wij een leuke stageplaats voor je te vinden.

Hoe vinden wij de beste stagiair?

Via ons netwerk van docenten en onderzoekers kunnen wij een stage onder de aandacht brengen van studenten. Voordat we de informatie delen kijken we of er voldoende match is met de vacature en beoordelen wij de motivatie van de student.

Wat kost het om een stage te publiceren?

Onze partners kunnen gratis gebruik maken van het stagebureau. Voor anderen rekenen wij een fee voor het publiceren van de stage of vacature op de website. Voor een actieve werving worden nadere afspraken gemaakt. Neem voor meer informatie contact op.

Organiseren jullie een stage- of banenmarkt?

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of er behoefte is aan een specifiek evenement voor werving van stagiairs en medewerkers. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact op.